Om onze filosofie na te kunnen leven is ons bedrijf flexibel en open opgezet. Dat geldt ook voor onze medewerkers die elk over meerdere van onze systemen inzetbaar moeten zijn en daar maken we ook een persoonlijk ontwikkelingsplan per medewerker voor.

Naast de dagelijkse gang van zaken hebben we elke vijf weken een teamvergadering waarin iedereen de kans krijgt zich te informeren en te praten over zaken als marktontwikkelingen, projecten bij onze klanten, de voorgang van interne projecten, kwaliteitszaken, werkvoorbereidingsactiviteiten en onze actielijsten.
Wij kennen geen operators; iedereen bij ons moet op meerdere systemen orders in kunnen stellen.
Daarnaast kunnen medewerkers die dat willen ook specifieke taken en verantwoordelijkheden hebben.

Jaap Poelman
Miek Nienhaus
Nico
Sam
Peter
Harm
Michel
Sander
Harm
Leo
Michael
Marion
Rieki
Ronny
Sandra
Jarno
JanBaptist

Onze geschiedenis

Poelman Precision bestaat sinds 1995. Al in 1999 kochten wij onze eerste 5-assige freesmachine, destijds uniek voor een klein bedrijf.

Sinds 2001 beschikken wij over een 3D meetkamer. Nadien is ons bedrijf gestaag uitgebreid met onder meer hoogwaardige freesmachines en robots.
Daarnaast beschikken wij over moderne stelapparatuur en spanmiddelen, zodat we aan de hoogste technische eisen kunnen voldoen en concurrerende prijzen bieden.

De laatste jaren heeft onze focus sterk gelegen op standaardisatie en automatisering. Al onze 5-assers zijn flexibel geautomatiseerd en we beschikken over vele mogelijkheden: universele producthandling, diverse pallethandlingsystemen en onbemande toolwissels.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kernwaarden voor ons.
Wij combineren dat met plezier en uitdaging in ons werk.
Wij zijn er van overtuigd dat we daarom tevreden klanten hebben, topmedewerkers en een laag personeelsverloop.